Infernal Booking

Book Infernal her

Infernal er hitmagere uden lige, og de står bag store hits som ”Voodoo Cowboy”, ”Ten Miles”, ”Self Control”, ”I wont be crying”, ”Electric Lights” og mange flere. De har opnået stor popularitet i både ind- og udland. Infernal har blandt andet vundet to danske Grammy’er, solgt 1,7 millioner enheder fordelt på 300.000 album og 1,4 millioner singler. Infernals musik er i dag udgivet i 35 forskellige lande, hvor singlen ”From Paris to Berlin” blandt andet blev den sjette mest solgte single i Storbritannien i 2006 og lå højt på salgslister i bl.a. Frankrig, Finland og Italien. Med avantgarde kostumer, avanceret scenografi og en ustoppelig energi er de en oplevelse, man sent vil glemme.

Eksperimentende musikalsk udtryk og megahits

Det eksperimenterende musikalske udtryk er efterhånden blevet kendetegnende for gruppen. Det gik igen på udgivelsen ”Kalinka”, der er bygget over en russisk folkemelodi med navnet ”Drobushki”. Nummeret blev en kæmpesucces og gik direkte ind som nummer et på den officielle danske single-salgsliste og solgte platin på ganske få uger. Sækkepiben er med endnu, men lyden er en anden, og Infernal har udvidet deres musikalske repertoire til i dag at være præget af hårdtslående club-klassikere og fængende pop- og radiohits.

Infernal er blandt Danmarks mest populære livebands. Har man oplevet dem optræde, så forstår fuldstændig hvorfor. De er en oplevelse uden lige, og et liveband man sent vil glemme. De skal med andre ord opleves.

Bookes som:

Forespørg på Infernal

Send en uforpligtende forespørgsel på Infernal og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Vi havde en fantastisk aften og alt gik som planlagt! Vores gæster har haft den vildeste oplevelse med Infernal og der snakkes stadigvæk om vores fest i byen!

  CLAUS OG CAMILLA /

  Infernal gav den max gas.

  Mange tak for et fedt show og til dig Niels for fleksibilitet og hjælpsomhed (det glemmer vi ikke).

  Gry / Fibia

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.