Joakim Ingversen

Joakim Ingversen

Book Joakim Ingversen her

Første gang danskerne mødte Joakim Ingversen var, da han i 2011 maskeret som bæver optrådte i underholdningsprogrammet Bingo Banko på TV2. Programmet blev hurtigt en stor succes, og det samme gjorde han. Sæsonen efter havde han charmeret sig ud af dragten og ind i rollen som vært, og lørdag efter lørdag stod han for at underholde danskerne. Han har siden medvirket i alt fra Zulu Djævleræs og Klipfiskerne til DR Ultra.

Mestrer mange kasketter

Uanset hvilket program eller hvilken rolle han har, er han utrolig nærværende, behagelig og naturlig. Han har hurtigt imponeret alt og alle med sine evner i værtsrollen. Han er da også blevet også hædret af tv-branchen, hvor han tidligere har vundet TV-prisen ”Årets værtstalent”.

Ingversen er TV-vært, skuespiller, Vild med Dans-vinder og meget andet. Ja, kært barn har mange navne, og Joakim har hurtigt vundet hele familien Danmarks hjerter med sit charmerende og vindende væsen.

Bookes som:

Forespørg på Joakim Ingversen

Send en uforpligtende forespørgsel på Joakim Ingversen og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.