joey-moe-booking

Book Joey Moe

Book Joey Moe her

Joey Moe er manden bag adskillige af de største danske hits, der er braget ud af radioen landet over og er blevet sunget med på af alt og alle.

Fuldtræfferen ”Yo-Yo” er et af de største danske klubhits i nyere tid, og sangen lå nummer 1 på den danske dancechart i et år. Du har helt sikkert sunget med på pophits som ”Jorden er giftig”, ”Dobbeltslag” og ”Klar på mig nu”. Joey Moe er en hitmager langt ud over det sædvanlige.

En hitmager ud over det sædvanlige

Joey Moes mange hits har indbragt over 25 platin- og guldcertificeringer. Han har for alvor slået sit navn fast som en af de helt store mandlige kunstnere på den danske popscene. ”I virkeligheden er jeg jo bare en pop-dreng, der kan lide sange med noget på hjertet”. Sådan har han tidligere udtalt, og musikken er i høj grad præget af fængende popballader blandet med R’n’B, antydningen af hiphop og tunge breakbeats.

Joey leverer altid et fantastisk og underholdende show, og det er bestemt ikke uden grund, at han er blandt de mest eftertragtede solister i Danmark. Han vil uden tvivl være et festligt indslag, der tager din fest til næste niveau.

Foto: Sarah Hesselbo

Bookes som:

Forespørg på Joey Moe

Send en uforpligtende forespørgsel på Joey Moe og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.

  notification Vi holder sommerferie til d. 30.07.2024 / Send din forespørgsel, så besvarer vi når vi er retur.