Christopher booking

Christopher Booking

Book Christopher her - Toppen af dansk musik

Christopher er en af Danmarks helt store stjerner med adskillige tophits knyttet til sit navn. Du kender helt sikkert allerede hits som fx ”Nothing in Common” og ”Irony”, der blandt mange af hans hits er strøget til tops på alle hitlister. Alt hvad han udgiver, ryger lige ind i danskernes hjerter. Der er smæk på både pop, guitar og charme, når han spiller musik.

Hitmageren Christopher til din firmafest

Med Christopher live til dit næste arrangement får du utallige hits og velkendt pop, der sætter gang i festen og skaber en fantastisk og glad stemning. Du får ikke bare alle de mange hits, du får en nærværende og personlig koncert, der vil tage alle gæsterne med storm gamle som unge. Han har hele pakken, både humor og en smørblød stemme. Han læser ethvert publikum og tager temperaturen på dit arrangement. Så kan du være helt sikker på den rigtige opbygning af koncerten.

Christopher er en yndet livekunstner i både ind- og udland. Han spillede sin første Danmarksturné i 2012. Siden har han turneret flere gange i Danmark og også turneret i Europa og Kina. Det er også blevet til en lang række af festivaler gennem de seneste år. Christopher har stor erfaring i at optræde live, og han leverer et sikkert show hver eneste gang. Live står stemmen for alvor frem, og det giver mulighed for også at spille nogle af de mere intime numre.

Bookes som:

Forespørg på Christopher

Send en uforpligtende forespørgsel på Christopher og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.