Sangerinde Nabiha

Nabiha Booking

En sand hitparade til firma festen

Nabiha har slået sit navn fast på både den danske og internationale scene.
Hun leverer en sand hitparade. Det er kvinden bag hits som ”Weapon”, ”Bang that Drum”, ”Ask Yourself”, ”Mind the Gap”, ”Never Played the Bass”, ”Trouble” og ”Deep Sleep”, hvoraf flere af sangene har opnået topplaceringer og guld- og platincertificeringer.

Kulørt og livsbekræftende

En moderne lyd, kulørt og livsbekræftende pop, stærk og kraftfuld vokal og dansevenlig elektroniske melodier er, hvad der kendetegner Nabiha. Du er garanteret en ægte fest med gang i dansegulvet og smil.
Med Nabiha er popmusikken aldrig letkøbt, ensformig eller uden kant. Hun mestrer genren til perfektion med sin smukke vokal og nyskabende tilgang til musikken. Nabiha optræder altid med et glimt i øjet og smil på læben. Hun charmerer alle blandt publikum. Med en fantastisk fornemmelse for musikken skaber hun sit eget univers, som du kan være med i for en aften.

Bookes som:

Forespørg på Nabiha

Send en uforpligtende forespørgsel på Nabiha og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  "Vi var super tilfredse med Nabiha.Trods skybrud kæmpede hun sig frem og leverede et brag af en fest. Alle gæsterne var SÅ imponeret og hun indfriede alle vores forventninger og mere til.

  KIRSTEN KJÆR / DONG ENERGY A/S

  "Jeg skriver blot for at sige TAK for en helt fantastisk aften. Musikken var helt, helt perfekt - vores gæster snakker stadig om hvor helt utrolig god Nabiha var - Tak igen!

  DORTHE & CHRISTIAN /

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.