Burhan G booking

Burhan G Booking

Book Burhan G her - og få et ekstraordinært liveshow

Burhan G kommer med et arsenal af eminente ørehængere. Han er en fænomenal livekunstner, der gør enhver optræden til en helt særlig oplevelse og smelter pigehjerter. Med sin fløjlsbløde stemme tryllebinder han hele publikum, selv på de største scener.

Burhan G's utallige pophits - et sikkert valg til firmafesten

Han er manden bag utallige danske pophits. Både dem han selv lægger vokal til, og dem han har komponeret og skrevet for andre populære popkunstnere. Fra sit eget kartotek kan han prale med megahits som ”Jeg’ i live”, ”Din for Evigt”, ”Tættere på himlen” og ”Lucy”. Der er tale om en perlerække af landskendte ørehængere. Med den har han markeret sig som en af nyere tids mest populære og anerkendte navne. Han står også bag hittet til DR’s julekalender i 2017 og 2019 ”Tinkas Juleeventyr”. Nummeret har skrevet ham ind i julemusikkens magiske univers. Hans nyeste album er således et julealbum, der både indeholder intime versioner af hans eget musik, fortolkning af juleklassikere og selvfølgelig hittet ”Tinka”.

Mestrer ethvert arrangement

Han er en alsidig popkunstner, der mestrer flere forskellige genrer og både kan levere en kæmpe fest og et mere intimt eventyr med sin smeltende stemme.

Foto: Jannick Boerlum

Bookes som:

Forespørg på Burhan G

Send en uforpligtende forespørgsel på Burhan G og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.