morten breum

Morten Breum

Book Morten Breum direkte her

MORTEN er én af de største DJ’s, vi har på dansk jord. Kongen af techno og dance-musik. Morten Breum, bedre kendt under navnet MORTEN, optræder for millioner af mennesker over hele kloden.
Han spiller udsolgte shows på de største scener og festivaler. Men selvom MORTEN rejser verden rundt som professionel DJ og producer, så holder han stadig meget af at spille shows for sine
danske fans herhjemme.

Samarbejde med de største DJ-navne

I 2010 udgav han sin første EP med navnet ’Drop!’, og hans musikkarriere bliver skudt i gang, som en raket af fyrværkeri, der malede himlen med strålende og farverige stjerner. På hans debut-EP
medvirker blandt andet den højtelskede danske duo, Nik & Jay. Du kan kende MORTEN på hans festlige housebeats og hårdtslående techno-drops, og en booking af ham vil gøre det umuligt for dig og dine gæster at stå stille, når først han går i gang. MORTEN blev hurtigt en kæmpe succes, som også er nået hele vejen til udlandet, hvor han har samarbejdet med store internationale navne som
David Guetta, Diplo og Avicii.

Bookes som:

Forespørg på Morten Breum

Send en uforpligtende forespørgsel på Morten Breum og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.