mads-langer-booking

Book Mads Langer

Book Mads Langer til dit arrangement her

Mads Langer er ærlig, nærværende og nærmest graciøs på scenen. Når han indtager scenen, efterlader han ingen i publikum upåvirket. Han synger oftest på engelsk og behøver intet andet end en guitar og en mikrofon for at skabe en fortryllende stemning. Mads Langer er det perfekte bud på en kunstner, hvis du vil have en oplevelse til dit arrangement, der rækker ud over det sædvanlige, og som på vidunderlig og subtil vis med eminente tekster skaber magien lige der hvor du er.

Erfaren og succesfuld kunstner til din fest

Langers karriere startede med ”Fact Fiction”, der solgte platin og banede vejen for flere albums og singler. Mest kendt er numre som ”Elephant”, ”Microscope” og ”Riding Elevators”. Mads Langer spiller også coverversioner, bl.a. en version af Olives ”You’re Not Alone”, der var den mest spillede sang på P3 og P4 i 2011 og lå nummer 1 på airplaychart i flere europæiske lande. Året efter deltog han i Toppen Af Poppen, hvor han optrådte med ”Overgi’r mig langsomt” til Sanne Salomonsen, der endte med at indbringe en platincerficering. Mads har en uovetruffen evne til at skabe musik og stemning, uagtet udgangspunktet, hvilket gør ham til at trygt og sikkert valg.

Bookes som:

Forespørg på Mads Langer

Send en uforpligtende forespørgsel på Mads Langer og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  "Konge arrangement – Mads Langer var så sød og god, og vi var ligeledes 100% tilfredse med Xclusive Entertainment så tak for det!"

  MORTEN LYKKE, ADM. DIREKTØR / INNOVATER

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.

  notification Vi holder sommerferie til d. 30.07.2024 / Send din forespørgsel, så besvarer vi når vi er retur.