nik-og-jay-booking

Book Nik & Jay

Book Nik & Jay her - Legendarisk pop til firmafesten

Nik & Jay kræver ingen introduktion. Den legendariske popduo, der tog danskerne med storm i 00’erne. Deres albums har solgt mere end 400.000 eksemplarer, og de er stadig fresh, fri og fly. Med Nik & Jay som underholdning til dit arrangement flytter festen ind. Det er umuligt ikke at synge med og danse, når de går på scenen. De har deres største hits med b.la. ”Boing!”, ”Hot!” og ”Når Et Lys Slukkes”. Det er ultimative hits, som alle kender.

Bling og blær

Nik & Jay startede karrieren i 2002 med fuld fokus på bling, blær og fester. Med sig havde de evnen til at få publikum til at smide janteloven ud med badevandet og føle sig levende. Men de er samtidig et fænomen, der har overlevet mere end 16 år ved at udvikle sig og fortsætte med at lave nyskabende musik og være et usandsynligt gennemført livenavn. Det er de også blevet belønnet for år efter år. Både det første og andet album udgivet i begyndelsen af 00’erne nåede platinstatus og har solgt mere end 100.000 eksemplarer. Næsten 10 år senere nåede albummet ”Engle og Dæmoner” også platin efter bare en uge på markedet.

Foto: Morten Jerichau

Bookes som:

Forespørg på Nik & Jay

Send en uforpligtende forespørgsel på Nik & Jay og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.