Aura Dione booking - Book den danske sangerinde Dione til en festlig musikalsk oplevelse - I et kreativt billede ser vi Aura Dione ståle i et farverigt outfit. Hendes levende performance og karismatiske tilstedeværelse er en garanti for en uforglemmelig fest, når du booker hende til live underholdning.

Aura Dione Live

Book Aura Dione her - Sprudlende energi til firmafesten

Aura Dione er en af Danmarks mest kendte og sprudlende popmusikere. Hun er inspireret af countrymusikken og mikser sine rødder fra både Færøerne, Danmark og Spanien i sin farvestrålende musik. Når hun går på scenen, fortæller hun en historie med alle sine sange. Det er storytelling, private og intime øjeblikke og selvfølgelig gang i den helt store fest. Aura Dione skaber sit eget univers, der efterlader alle målløse over det betagende show. Med sin nyeste musik lukker hun publikum ind i sit personlige univers af hjerteskærende kærlighedshistorier og umiddelbare livsglæde og ligesom sidst kommer hun med nyt materiale i bagagen.

Geronimo banede vejen

Aura Dione skrev sig selv ind i dansk og international musik i 2008, hvor hun udgav sit første album. ”Columbine” solgte guld i Danmark og blev efterfulgt af ”Before the Dinosaurs”, der havde megahittet ”Geronimo”. Nummeret blev både nummer 1 på hitlisten i Tyskland og Danmark. Siden er det blevet til 4.5 millioner solgte singler, mere end 18 millioner Spotify streams og 17 millioner views på YouTube.

Popstjerne med kant og kærlighed

Hun har altså sat sig tungt på popscenen og cementeret sig som en international popstjerne. Efter en pause udgiver hun nu igen musik. Fokus er fortsat på hjerteskærende kærlighedshistorier om stædighed, liv og åbne hjerter.

Bookes som:

Forespørg på Aura Dione

Send en uforpligtende forespørgsel på Aura Dione og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.