Michael Carøe Band

Book Michael Carøe her

Michael Carøe kommer med en stemme, der taler for sig selv. Med en fantastisk jazzstemme, der mestrer de største hits fra de største stjerner kan han tryllebinde selv de største publikum. Han synger smægtende, blødt og svagt og er uden tvivl Danmarks bedste crooner. Men det er ikke alt. Han krydrer nemlig det hele med humor og komik og skaber dermed en energisk og nærværende oplevelse, der både byder på sang og musik af højeste kvalitet og et underholdende show.

Komik og musik hånd i hånd

Når Carøe går på scenen, er det med et show skræddersyet til dit arrangement. Han har en fantastisk evne til at læse publikum og kan tilpasse sin performance både til ønsker fra værten og til publikum. Carøe fås i forskellige konstellationer: Michael Carøe med det helt store Las Vegas Show, Michael Carøe og Guldholdet, og til sidst men ikke mindst, Michael Carøe og Mini-Vegas. Det er således muligt at få dele af hans talent eller den fulde pakke

Sang og musik har altid været en faste følgesvend. I mange år har han som sanger og entertainer bevæget sig rundt i et univers inspireret af mesteren Frank Sinatra and The Rat Pack’s musikalitet, elegance og humor. Et univers han lystigt udfordrer ved konstant at udforske alle former for musikalske stilarter.

Bookes som:

Forespørg på Michael Carøe

Send en uforpligtende forespørgsel på Michael Carøe og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.