lukas graham booking

Lukas Graham Booking

Book Lukas Graham her

Bandet Lukas Graham har taget ind- og udland med storm og skrevet dansk pophistorie. De er en international succeshistorie uden lige, og bandet har skrevet dansk pophistorie. Hittet ”7 Years” fra andet album har opnået en femteplads på den amerikanske BillBoard Hot 100. Det er første gang i nyere tid, at en dansk single bevæger ind i Top 5 i USA. Singlen blev et regulært verdenshit, der på overbevisende vis indtog 1. pladsen i blandt andet Sverige, Holland, New Zealand, Irland, Storbritannien, Australien og Belgien.

Ghettopop

Bandet beskriver selv deres musikalske univers som ’Ghettopop’, der blander elementer fra pop, funk, hiphop og soul. Det der er kendetegnende for bandet, er den autenticitet, de optræder med, det musikalske univers med smukke tekster, der ikke er bange for at tage fat på tilværelsens helt store og svære spørgsmål og Lukas Grahams imponerende stemme. Hans vokal har en teknik, styrke og oprigtighed, der rammer alle blandt publikum.

Lukas Graham er en verdensstjerne, og bandet er perfekt, hvis I ønsker en aften i musikalsk særklasse. Der er ingen, der kan det, han kan.

Foto: Petra Kleis

Bookes som:

Forespørg på Lukas Graham

Send en uforpligtende forespørgsel på Lukas Graham og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.

  notification Vi holder sommerferie til d. 30.07.2024 / Send din forespørgsel, så besvarer vi når vi er retur.