Carpark North booking

Carpark North Live

Book Carpark North her - Dansk elektrorock til firmafesten

Carpark North kræver næsten ikke en nærmere introduktion. Den enestående blanding mellem det rå og det elektroniske – elektrorock. Bandet har været fast inventar på radioernes spillelister og i danskernes hjerter siden 1999. Det er blandt andet blevet til 5 singler, der har været ’Ugen Uundgåelige’ på P3. Du har hetl sikkert lyttet med på numre som "40 Days", "Transparent & Glasslike" og "Human". Det er blevet til 6 albums og et utal af soundtracks til dansk film og TV.

Omfangsrig livekarriere

Drengene har en kæmpe livekarriere i bagagen. De har spillet på store festivaler som Nibe Festival, Slesvig Rocks, Midtfyns Festival og Århus Festuge. Det er nu muligt at opleve bandet direkte til dit arrangement. De leverer deres absolut bedste hits og forvandler scenen til deres helt eget univers fyldt med rock og elektronisk musik. Der er gang i musikken, og der bliver helt sikkert også gang i publikum.

Foto: Carsten Snejbjerg

Bookes som:

Forespørg på Carpark North

Send en uforpligtende forespørgsel på Carpark North og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.