Burhan G står klar til at blive booket til dit næste arrangement
Musik | 3 minutters læsning

Burhan G er en kæmpe succes

Han har en toptrænet overkrop og en sangstemme der går lige i hjertet

Burhan G er en charmerende pop og R&B sanger, som er opvokset i Københavns Vestegn. Han vandt danskernes hjerter tilbage i 2003 med debutsinglen ”Burhan G”. Burhan G er et frisk pust i den danske musikbranche og både anmeldere og publikum falder pladask for hans fantastiske vokal. Siden har Burhan G haft stor succes og har gennem sin karriere lavet hits som ‘Kalder mig hjem’, ‘Jeg vil have dig for mig selv’ og ‘Karma’.

Gennem årene har Burhan G lavet musik med flere kunstnere. Et samarbejde med pop-sangeren Medina på nummeret ‘Mest Ondt’ blev et kæmpe hit. Senere udkom hittet ‘Tættere på himlen’ som Burhan G sang sammen med Nik & Jay. Sangen blev mindst ligeså populær som musikvideoen, hvor de tre drenge viser deres veltrænede nøgne kroppe. Et billigt trick, men det virkede.

Udover at have en flot krop er Burhan G en helt fantastisk sanger. På trods af at han er opvokset på Vestegnen er han på mange måder den vildeste fløde-fyr, som kan gøre enhver pige blød i knæene. I dag står Burhan G bag flere hits, som har været på P3’s Uundgåelige. Han har i sin karriere samlet mange priser og været nomineret samtlige gange ved forskellige prisuddelinger. Han vandt prisen for Årets Nye Danske Navn ved Danish Music Awards for albummet ”Playground” tilbage i 2005. Han har modtaget flere priser ved Zulu Awards, bl.a. prisen for ”Årets Album” og ”Årets Sanger”. I alt har Burhan G haft over 11 singler på top 10 listen over mest downloadede hits.

Burhan G har været i musikbranchen i mange år og har desuden medvirket i TV2 programmet ”Toppen af Poppen”, hvor han sammen med bl.a. sangere som Karl William, Michael Falch og Caroline Henderson kreerede sin egen version af de andre sangeres numre. Toppen af poppen har givet Burhan G gode samarbejder med de andre musikere, og siden har han og Karl William udgivet nummeret ”Samme vej”.

Book Burhan G hos XE

Book Burhan G direkte ved Xclusive Entertainment på tlf. +45 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på siden. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Oplev denne fantastiske kunstner før alle andre – vi hjælper dig til en veludført oplevelse.

Forespørg her

Music moves people

Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne / Ørsted

Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

Henrik Fleron / DSV

Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

Kundeoplevelser

Nyheder og goodies

Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.