Søren Sko
Musik | 2 minutters læsning

90’ernes musikmager Søren Sko

Den danske sanger og komponist Søren Sko her gennem flere år leveret store hits.

Hans rigtige navn er Søren Svenninggaard, men fordi hans far var skomager fik han tildelt kunstnernavnet Søren Sko. Han har bl.a. sunget sammen med Sanne Salomonsen og Poul Krebs. Mest er han kendt som sanger i duoen Sko/Torp, som han dannede med keyboardspiller og guitarist Palle Torp. Sammen satte gruppen et stort præg på den danske musikscene, tilbage i 90’erne.

Søren Sko og Palle Torp mødte hinanden på Aarhus Universitet under en jamsession. Via pladeselskabet sonet fik de udgivet deres første album, som også blev deres debut. Deres helt store gennembrud skete, da albummet ”On a Long Lonely Night” blev udgivet. Albummet solgte over 200.000 eksemplarer. Derefter gik det stærkt og succesen gav duoen en Dansk Grammy for ”Årets Navn”.

Efter Sko/Torps opløsning fandt Søren Sko vejen til en solokarriere som sanger og komponist. Søren Skos første soloalbum ”Sko” solgte over 40.000 eksemplarer og gav ham en Dansk Grammy for ”Årets Danske Sanger”. Søren Sko udgav efterfølgende flere albums; ”Shine” og ”Unpolished”. Det fjerde album ”Faith Hope Love” blev det første album, hvor Søren Sko både komponerede og skrev alt tekst alene.

Musikmæssigt spiller Søren Sko en blanding af forskellige genre, men han befinder sig for det meste indenfor pop- og poprockverdenen. Den seneste albumudgivelse er ”On Cole”, som er udgivet i samarbejde med Benjamin Koppel. Albummet består af flere fortolkninger fra sanger og jazzmusikeren Nat King Cole.

Book Søren Sko hos XE

Book Søren Sko direkte ved Xclusive Entertainment på tlf. +45 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på siden. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Oplev denne fantastiske kunstner før alle andre – vi hjælper dig til en veludført oplevelse.

Forespørg her

Music moves people

Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne / Ørsted

Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

Henrik Fleron / DSV

Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

Kundeoplevelser

Nyheder og goodies

Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.