Julefrokost | 3 minutters læsning

Find den perfekte DJ til julefrokosten

Står du og skal holde julefrokost, eller er du med i et festudvalg, er der nogle overvejelser I bør gøre jer inden I booker musikken til julefrokosten.

Der findes et hav af festmusikere og DJs til julefrokosten og niveauet varierer meget – I kan derfor være heldige og desværre indimellem også det modsatte.

Hos xe.dk har vi nøje udvalgt de bedste DJs i branchen, og kan derfor garantere, at I med en af vores erfarne levebrøds DJs ikke får en bedre DJ til julefrokosten. Vores DJs leveres med eller uden teknik, de spiller for festen og ikke for dem selv, for de ved godt hvor vigtigt det er, at festen bliver en succes og uforglemmelig!

Vi har både kendte og mindre kendte DJs til jeres firma julekost, og der er stadig ledige datoer i kalenderen.

Ring og få en snak om en DJ til julefrokosten, vi hjælper gerne med gode råd til hvordan jeres fest bliver en optimal succes, så vi hører fra jer igen til næste år.

Drop playlisterne og lad en professionel DJ skabe stemningen

Med en DJ til festen slipper du for at tænke på playlister, og hvem der nu har ansvaret for musikken, og du kan i stedet læne dig tilbage og nye festen.

Når du booker en DJ, booker du en specialist i festopbygning. Den rette DJ formår at bygge festen op fra bunden og sikre fremdrift gennem hele arrangementet. Alle DJs er nøje udvalgt blandt de bedste i hele landet, og alle har den fornødne erfaring og situationsfornemmelse, som gør, at de altid leverer varen.

Vi anbefaler disse eksklusive DJs

Thomas Madvig – Musikalsk bevæger Thomas sig inden for house, deep house, tech house, minimal house, electronica samt lounge og chillout. Han mestrer, som en af de få, at få alle genrer til at gå op i en højere enhed, og når han står bag pulten, er der garanti for en musikalsk oplevelse uden lige.

Le Gammeltoft – Musikalsk er det kendetegnende for Le, at lyden er tilbagelænet i forhold til rendyrket techno, og at vokalerne fylder mere end i den klassiske housemusik. Hun bevæger sig primært inden for genrene deep house, tech house, techno, nu-disco, indie, alternative, minimal house, disco, italo disco, folk, balearic & electronica, men Le er også kvinden, der byder på klassikere og de helt store hits pakket ind i en overraskende og underholdende omgang electro, rock, 80s glam, pop og indie.

Mads Laumann – Søger du en træfsikker DJ til festen, så er Mads Laumann det sikre valg. Mads’ favoritgenrer er svedig funk og soul, house/garage, rytmisk latin og rare grooves. Han spiller typisk hits, som ikke er slidt, og netop derfor bliver man på dansegulvet og venter på den næste musikalske overraskelse. Han mestrer at blande genrer og spille den musik, der får enhver fest i det højeste gear.

XE tilbyder en lang række eksklusive DJs

Hvis ovenstående DJs ikke var din smag, skal du være velkommen til at kigge på flere DJs under denne side for DJs

Forespørg her

Music moves people

Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne / Ørsted

Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

Henrik Fleron / DSV

Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

Kundeoplevelser

Nyheder og goodies

Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.