Sanger Karl William
Musik | 2 minutters læsning

Karl William har slået sit navn fast

Nyd lyden fra en charmerende rødhåret fyr, som på få år er blevet et kæmpe navn på den danske musikscene.

Han står bag hitlistenumre som ”Foruden at forgude”, ”Alt er fint” og ”Tale om noget”. Karl William var for bare få år siden en ordinær århusiansk teenagedreng, der gik i gymnasiet og som elskede at synge. Sangglæden er kun vokset med årene, og i dag lever den nu 23-årige fyr af at stå på scenen og fyre den af.

Karrieren peakede for alvor for Karl William da han som 18-årig udgav sin debutsingle ”Kostumeramt” på nettet. Her gjorde han musikbranchen og anmelderne målløse, med sin imponerende vokal. Siden er det gået rigtig godt. Med sin karakteristiske stemme og melankolske sangtekster, leverer han musik i topklasse.

Karl Williams musik har modtaget flere priser, i 2015 vandt han P3’s talentpris og året efter vandt han P3 prisen. Han har udgivet flere singler, som har ramt Ugens Uundgåelige på P3, bl.a. ”Blind Igen” og ”Forstenet”.

Karl William har på kort tid opnået stor anerkendelse. Han har medvirket i TV2 programmet ”Toppen af Poppen”, som den yngste deltager nogensinde. Her skulle han bl.a. fortolke sange fra Søren Huss og Michael Falch. Efter deltagelsen i programmet har han om nogen fået slået sin navn fast på den danske musikscene.

Live spiller Karl William altid med en vis ro, til trods for den fest han kan sætte i gang. Han har bl.a. spillet Smukfest, Musik i Lejet og Roskilde festival. Med Karl Wiliam på scenen kan du altid være sikker på et opleve en totalt stilsikker og enormt talentfuld sanger.

Forespørg her

Music moves people

Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne / Ørsted

Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

Henrik Fleron / DSV

Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

Kundeoplevelser

Nyheder og goodies

Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.