book dan andersen
Stand-up | 3 minutters læsning

Dan Andersen er på vippen

Den erfarne komiker Dan Andersen bliver snart 40 og kigger derfor tilbage på livet, hvor han mange gange har stået på vippen

Til efteråret turneer Dan Andersen rundt med sit nye onemanshow På Vippen. Dan Andersen er en mand i sin bedste alder, han fylder nemlig snart 40 år. Derfor det er på tide med et tilbagegik på de sidste mange år af hans liv. Han har brugt stort set halvdelen af sit liv på den danske stand-up-scene, og har flere gange stået på vippen, hvor han har været ved at tippe. I showet kommer vi helt tæt på Dan Andersens liv, det bliver personligt men stadig enormt sjovt.

Dan Andersen har levet et liv, hvor han i folkeskolen blev holdt udenfor. Han fandt først nogle gode venner, da han opgav kampen om at være den seje dreng. Han har gennem en periode med depression skulle rokere mellem at underholde på scenen til derefter at ligge i sin seng på psykiatriskhospital. Dan Andersen kommer helt tæt på nogle af hans livs store brændepunkter, hvor det for ham har handlet om at holde balancen i livet. På Vippen kommer ind på mange tabubelagte emner. For Dan Andersen er det vigtigt at kunne fortælle om den slags emner. Mange vil kunne identificere sig med dem og så skal der grines i stedet for grædes.  Det bliver et vedkommende, meget personligt og ikke mindst et musikalsk show.

Komisk musikalsk talent

Dan Andersen er et kendt navn på den danske stand-up scene. Han har optrådt i en lang række forskellige programmer og arrangementer. Mest kendt er han for sine YouTube-videoer ”Dan og Veltz”, som er lavet i samarbejde med Martin Veltz. Dan Andersen har optrådt ved Talegave Til Børn, Comedy Aid, Fra Skidt Til Hit og Stand-up.dk. Han er kendt for at have udvidet komikerrollen, ved at medbringe sin guitar på scenen og gjort stand-up scenen til en underholdne musikalsk oplevelse. Sammen med sin guitar har Dan Andersen lavet samtlige parodier på danske popsange. Humoren vil ingen ende tage og man kan være sikker på at få en oplevelse for livet, ved at se hans nye show På Vippen.

Book Dan Andersen hos XE

Book Dan Andersen direkte ved Xclusive Entertainment på tlf. +45 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på siden. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Oplev denne fantastiske kunstner før alle andre – vi hjælper dig til en veludført oplevelse.

Forespørg her

Music moves people

Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne / Ørsted

Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

Henrik Fleron / DSV

Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

Kundeoplevelser

Nyheder og goodies

Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.