malte ebert booking
Musik | 2 minutters læsning

Malte Ebert har smidt guldet

Gulddreng er begravet, og nu står manden bag guldkæderne frem med sin helt egen og mere ægte musik.

Navnet på den charmerende, smukke og ikke mindst helt fantastiske sanger er, Malte Ebert. Malte Ebert skabte tilbage i 2016, i samarbejde med pladeselskabet Universal Music, karakteren Gulddreng. Gulddreng tog Danmark med storm, hans humoristiske egocentrerede personlighed var et helt nyt initiativ på den danske musikscene. Han satte sig selv op på en piedestal, som ingen anden musiker nogensinde havde gjort før. Det var modigt, men ikke mindst genialt.

Gulddreng stod bag numre som ”Model”, ”Se mig lige nu” og ”Drikker for lidt”. Han formåede at få samlet over 140 millioner streams på Spotify og samlede syv førstepladser på hitlisten. Han vandt priser som Årets Nye Navn og Årets hit ved Zulu Awards 2017.

Nu er Gulddreng blevet begravet og tilbage står den charmerende 24-årige vejlenser Malte Ebert. Det er ikke gået stille for sig, siden Malte begravede Gulddreng i Royal Arena. Den første single ”Rather Be”, som han udgav i sit eget navn, blev taget godt imod af både anmeldere og lyttere. Singlen gik ind som nummer tre på den danske hitliste og rundede allerede efter en uge over en million streams på Spotify.

Malte Ebert står i dag som en seriøs artist, han har smidt guldkæderne og den egoistiske rolle og er klar til at vise sit generøse sande jeg. Malte Ebert spillede sin første koncert under sit eget navn til The Voice’ 18, hvor han imponerede og beviste at han stadig kan nå toplisterne. Siden har han udgivet endnu en single under navnet “All The Time, som også er blevet et kæmpe radiohit.

Gå ikke glip af den jyske charme og den helt fantastiske vokal fra musikeren der vendte der gav den danske musikscene et frisk pust.

 

Book Malte Ebert hos XE

Book Malte Ebert direkte ved Xclusive Entertainment på tlf. +45 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på siden. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Oplev denne fantastiske kunstner før alle andre – vi hjælper dig til en veludført oplevelse.

Forespørg her

Music moves people

Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne / Ørsted

Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

Henrik Fleron / DSV

Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

Kundeoplevelser

Nyheder og goodies

Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.