kenneth-k
Fester | 2 minutters læsning

P4 er nyt hjemsted for Musikquizzen med Kenneth K

Hver uge stiller en halv million lyttere ind lørdag eftermiddag på P4. Radiovært Kenneth K. quizzer danskerne i musik i Danmarks mest musikalske quiz – Musikquizzen.

I mange år har Musikquizzen holdt til på P3, men nu er programmet flyttet til P4 som led i en større rokade hos DR. Programmet er det samme, musikken er den samme, vært Kenneth K. er naturligvis også den samme. Han har lavet radio i mere end 20 år og været fast quizmaster i knap 15 år.

Skiftet fra P3 til P4 giver nye muligheder til programmet. Blandt andet skal der nu også quizzes i musik fra 90’erne. I Musikquizzen stiller Kenneth K. spørgsmål i en række forskellige discipliner, blandt andet årstal, stilarter og forskellige både danske og internationale kunstnere. Og jo mere deltagerne ved – jo bedre bliver præmien.

Det er drønsjovt at quizze, og gennem Xclusive Entertainment kan du få Kenneth K. og musikquizzen direkte til dit arrangement. Musikquiz er det perfekte indslag til fx firmafesten eller julefrokosten. Det samler både underholdning, konkurrence og god musik. Musikquizzen med Kenneth K. inddrager gæsterne i underholdningen, og bringer arrangementets deltagere tættere sammen. Det er nærværende underholdning, der samler og involverer. Med Kenneth K. til dit næste arrangement er du sikker på at få sjov underholdning, der vil vokse på deltagerne og starte en fantastisk fest.

Book Kenneth K gennem XE

Du kan booke Musikquizzen og Kenneth K. til dit næste arrangement gennem Xclusive Entertainment. Vi sørger for i samarbejde med dig at tilrettelægge den helt rigtige underholdning, skræddersyet til dit publikum med gode quizspørgsmål. På den måde kan du helt trygt læne dig tilbage og nyde dit arrangement.

Hvis du vil booke Kenneth K. eller høre mere om andre underholdende indslag til dit næste arrangement, så send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25, så tager vi en uforpligtende dialog om dine ønsker.

Forespørg her

Music moves people

Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne / Ørsted

Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

Henrik Fleron / DSV

Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

Kundeoplevelser

Nyheder og goodies

Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.