sanger-kwamie-liv
Ny artist | 2 minutters læsning

Kwamie Liv er fremtidens musik

Hos Xclusive Entertainment er vi stolte over, at kunne præsentere Kwamie Liv, som nu står åben for booking.

Den københavnsk-baseret dansk-zambianske sangerinde og sangskriver, Kwamie Liv, har været længe undervejs i sin rejse som kunstner og er blevet sammenlignet med bl.a. Lana del Rey og The Weekend pga. hendes unikke lyd og beats.

Hendes ned-tempo og intime sange som ‘Follow You’ og ‘5AM’ var startskuddet til en kometkarriere. Kwamies skrøbelige skikkelse kan fremkomme uroligende, men lad dig ikke narre, for med en blanding af seduktive elektroniske lyde og R&B musik, indfanger hun dig fra start til slut. Nedenfor kan du lytte til én af Kwamies mange populære sange, ‘Pleasure This Pain’, som er udarbejdet i samarbejde med rapperen Angel Haze.

Stilstand og nyt album

Kwamie Liv spillede tilbage i august på den nystartede “Haven Festival”, men det er ved at være et stykke tid siden, at man har hørt nyt materiale fra sangerindens hånd. Fra hendes Facebook-profil er det nu offentliggjort, at et kommende album snart er færdigt.

Kwamie Liv er sparsom med detaljerne på Facebook, så vi må væbne os med tålmodighed og satse på, at det nye album er lige på trapperne. Albummet bliver efterfølgeren til debutudgivelsen ‘Lost In the Girl’ fra 2014.

Book Kwamie Liv hos XE

Book Kwamie Liv direkte ved Xclusive Entertainment på tlf. +45 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på siden. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Oplev denne fantastiske kunstner før alle andre – vi hjælper dig til en veludført oplevelse.

Forespørg her

Music moves people

Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne / Ørsted

Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

Henrik Fleron / DSV

Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

Kundeoplevelser

Nyheder og goodies

Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.

notification Vi holder sommerferie til d. 30.07.2024 / Send din forespørgsel, så besvarer vi når vi er retur.