Band Musik | 2 minutters læsning

Infernal leverer koncerter med historie

Infernal tager på Danmarksturne – musikduoen er klar med et helt nyt show

Paw Lagerman og Lina Rafn er navnene bag musikduoen Infernal. De er klar med et kæmpe show, hvor der bliver fokuseret meget mere på deres musik og genre, end nogensinde før. Når Infernal går på scenen er der tænkt på alle detaljer. Til koncerten kan du forvente koreografier og sceneshow fra højeste niveau.

Infernal giver publikum en koncert udover det sædvanlige. Siden 1997 har duoen leveret hit på hit, så en koncert med Infernal bliver som en rejse gennem tiden. Under showet vil det blive spillet op til 30 singler, som alle har ligget på toppen er hitlisterne. Der vil være tænkt på det hele, når Infernal går på scenen. De vil levere et gennemkomponeret koncertshow, som vil bære på en historiefortælling. Hele fortællingen bliver iscenesat med massere af power, i form af dans, vilde outfits og en kæmpe scenografi. Sidst men ikke mindst leverer Infernal højtspillende musik, leveret fra de dygtigste musikere.

Paw og Lina er et uadskillelige musikpartnere, som gennem mange år har leveret nogle af Danmarks største hits. De står bag hits som ”Voodoo Cowboy”, ”I won’t Be Crying” og ”Ten Miles”. Singlen ”From Paris to Berlin” fra 2004, gav Infernal deres internationale gennembrud. Infernal fortsætter med at være aktuelle på den danske musikscene. Deres seneste single ”Not Alone (Alo Elo Ele)” er med til at skabe den følelse, som gerne skulle stå med under og efter en Infernal koncert. Glem alle dine problemer og hop med til show med Infernal.

Book Infernal hos XE

Book Infernal direkte ved Xclusive Entertainment på tlf. +45 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på siden. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Oplev denne fantastiske kunstner før alle andre – vi hjælper dig til en veludført oplevelse.

Forespørg her

Music moves people

Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne / Ørsted

Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

Henrik Fleron / DSV

Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

Kundeoplevelser

Nyheder og goodies

Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.