Musik | 3 minutters læsning

Pernille Rosendahl Danmarks Musikdarling

Hun er en af Danmarks smukkeste rockdronninger, har været forsanger i flere band og er nu i fuld gang med en solokarriere. Pernille Rosendahl er en af Danmarks mest erfarne musikere.

Pernille Rosendahl har mange års erfaring indenfor musik. Hun fik sit endelige gennembrud, som forsanger i bandet Swan Lee, som hun dannede med guitarist Jonas Struck og trommeslager Emil Jørgensen. Bandet udgav to albums og vandt sig flere priser, bl.a. vandt Pernille Rosendahl prisen for ”Årets Danske Sangerinde” ved Danish Music Awards.

Undervejs i Pernille Rosendahls karriere, har hun sunget sammen med mange forskellige musikere. Hun har medvirket på flere singler og albums, som har fået stor anerkendelse af anmeldere rundt i Danmark. Hun har blandt andet sunget sammen Claus Hempler, Filur og metalbandet Volbeat.

Musikkarrieren har aldrig stået stille. Efter Swan Lee gik i opløsning, startede Pernille Rosendahl bandet The Storm, sammen med bassisten fra Mew, Johan Wohlert. The Storm fik stor succes og udgav i alt tre albums. Den første plade ”Where the Storm Meets the Ground” solgte over 25.000 eksemplarer, som The Storm modtog en guldplade for.

TV og solo succes

Pernille Rosendahl medvirkede som dommer i det danske X Factor, hvor hun fik ansvar for solister over 25. Her førte hun Thomas Ring til finalesejr i Parken. Sammen med sine meddommere på programmet, skrev Pernille Rosendahl vindersangen ”My Dream”. Sangen gik hen og blev Thomas Rings første single.

Efter X Factor debuten gik der et par år, før vi hørte fra den talentfulde sangerinde igen. Pernille Rosendahl havde i mellemtiden arbejdet på sit første soloprojekt, og udgav senere albummet ”Dark Bird”. Albummet blev taget godt imod af anmelderne, til trods for at det var en mere følsom og stille Pernille Rosendahl der pludselig kom på banen.

Der hersker ingen tvivl om at Pernille Rosendahl er en af Danmarks bedste sangerinder. Hun lever op til alle forventninger og leverer gang på gang helt fantastiske koncertoplevelser.

Book Pernille Rosendahl hos XE

Book Pernille Rosendahl direkte ved Xclusive Entertainment på tlf. +45 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på siden. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Oplev denne fantastiske kunstner før alle andre – vi hjælper dig til en veludført oplevelse.

Forespørg her

Music moves people

Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne / Ørsted

Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

Henrik Fleron / DSV

Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

Kundeoplevelser

Nyheder og goodies

Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.

notification Vi holder sommerferie til d. 30.07.2024 / Send din forespørgsel, så besvarer vi når vi er retur.