Band Musik | 2 minutters læsning

Infernal er tilbage i femte gear

Spænd sikkerhedsselen: Infernal er tilbage i femte gear

I mere end 25 år har de influeret den danske musikscene, og numre som “From Paris to Berlin” og “I Won’t Be Crying” har fået hundredtusindvis ud på dansegulvene verden over. Deres fravær er ikke gået uset hen, men nu kan alle Infernal-fans se frem til en tid med massere basarm og hæse stemmer.

2024 byder nemlig på en perlerække af Infernal-shows på sommerens diverse festivaler, og som kirsebærret på toppen byder de i årets sidste måned op til dans i et af Danmarks største spillesteder: VEGA i København.

Det allerede udsolgte show i Store Vega med titlen “One Night Only” markerer den fortsatte popularitet, som bandet bare ikke kan ryste af sig. Book Infernal her for at få muligheden for at skråle med på alle hit-sangene og opleve deres energiske show helt tæt på.

Det kommende år er altså spækket med gode nyheder for både at høre gamle kendinger og Infernals mere nylige udgivelser. Albummet “HORMESIS” fra 2022 rummer sci-fi inspirerede ballader, som er svære at stå stille til. Efter en længere pause, er Infernal tilbage i femte gear – og det er ikke noget, man har lyst til at gå glip af.

Book Infernal hos XE

Book Infernal ved Xclusive Entertainment på tlf. +45 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på siden. Har du spørgsmål til booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Oplev det fantastiske band før alle andre – vi hjælper dig til en veludført oplevelse.

Forespørg her

Music moves people

Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne / Ørsted

Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

Henrik Fleron / DSV

Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

Kundeoplevelser

Nyheder og goodies

Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.