Popdronningen Medina
Musik | 2 minutters læsning

Popdronningen skyder mod nye højder

Medina er stadig ikke færdig – selvom hendes unikke tone og ørehængende tekster er blevet hørt til utallige shows og blevet braget ud af enhver højtaler siden 00’erne. Medina har siddet på den danske poptrone i årtier, og dér har hun planer om at blive. 2023 blev året, hvor hun på ny markerede sig på de store danske scener med anmelderroste optrædener på festivaler som Grøn Koncert og Tinderbox. Men Medina sigter højere endnu. Hendes hidtil største koncerter spilles i 2024, både i Royal Arena og Djursland Bank Arena.

De største koncerter i Medinas karriere markerer endnu en milesten, som tydeliggør hendes kampgejst og talent. Hvis du ikke kender Medina endnu, kan du være sikker på at få dig en glædelig overraskelse, når du lytter dig igennem sange som “Kun For Mig”, “Vi To” og “Ensom”.

Med en kæmpe optræden i både Jylland og København er der bred mulighed for at skråle med på både de ærlige og følsomme numre, og hendes up-beat festballader, som er nærmest umulige at stå stille til. Medina favner bredt og gennem en diskografi af det ene hit efter det andet, er hun en sand favorit over hele verden. Book Medina her, og tag din bedste ven, lillebror eller bedsteforældre under armen, når Medina forvandler dansegulvet til én stor fest.

Book Medina hos XE

Book Medina ved Xclusive Entertainment på tlf. +45 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på siden. Har du spørgsmål til booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Oplev den fantastiske kunstner før alle andre – vi hjælper dig til en veludført oplevelse.

 

Forespørg her

Music moves people

Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne / Ørsted

Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

Henrik Fleron / DSV

Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

Kundeoplevelser

Nyheder og goodies

Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.