Stand-up | 3 minutters læsning

Simon Talbot har jagtet “The American Dream”

Efter at have boet i Los Angeles i lidt over et år, er Simon Talbot endelig vendt hjem til Danmark igen. Nu er han klar med sit nye show ”Make Denmark Great Again”

Simon Talbot slog teltpløkkerne op fra den danske grund og flyttede til USA, for at udleve ”The American Dream”. På trods af hans succes herhjemme i Danmark, havde han brug for helt nye udfordringer. Derfor valgte han at finde tilbage til start, tage et sted hen, hvor ingen kender ham og prøve noget helt nyt. Det endte ud i at han for halvandet år siden flyttede til Los Angeles i USA og har prøvet at slå igennem som komiker, på den amerikanske scene.

Hele denne fortælling har Simon Talbot samlet sammen og lavet til et standup-show under navnet “Make Denmark Great Again”. Showet kommer til at handle om de forskelle der er på den amerikanske og danske befolkning. Der bliver snakket om den danske jantelov og om at vi danskere kan tage ved lære af amerikanernes selvsikkerhed. Der bliver talt om politik og om at forfølge sine drømme. For kan det passe at amerikanere er bedre til det end os danskere?

Danskere skal drømme mere

Simon Talbot har erfaret, at danskerne godt kunne blive bedre til at motivere hinanden til at følge og opnå drømme. Han vil komme ind på, hvor storsindede amerikanerne er i forhold til danskerne, der er gode til at lukke drømme. Under showet vil der blive vist hyldende morsomme optagelser, fra Simon Talbots optrædener på vidt forskellige steder i Los Angeles. Den danske humor bliver prøvet af, og om amerikanerne forstår den, er ikke altid noget man kan vide sig sikker på.

Én ting er dog sikkert, Simon Talbot skal nok få alle danskerne til at grine. Med sin sprudlende entusiasme og altid glade og energiske væsen, er han mere end klar på at give danskerne en fantastisk sjov oplevelse.

Book Simon Talbot hos XE

Book Simon Talbot direkte ved Xclusive Entertainment på tlf. +45 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på siden. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Oplev denne fantastiske kunstner før alle andre – vi hjælper dig til en veludført oplevelse.

Forespørg her

Music moves people

Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne / Ørsted

Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

Henrik Fleron / DSV

Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

Kundeoplevelser

Nyheder og goodies

Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.

notification Vi holder sommerferie til d. 30.07.2024 / Send din forespørgsel, så besvarer vi når vi er retur.