Stand-up | 3 minutters læsning

Magnus Millang har mange talenter

Magnus Millang er meget mere end bare en komiker. Hans talenter rækker langt og han går altid all in på sine projekter.

Magnus Millang er bedst kendt som den selvglade ejendomsmægler Jeppe K med udtrykket “det ligemeget, fuldstændig ligegyldigt!” efterfulgt af sit særegnede grin “Aha aha aha”. Siden 2012 har han været en del af TV2 Zulus satireserie, Danish Dynamite. Sammen med skuespiller og komiker Martin Høgsted, spillede Magnus Millang flere gennemgående roller. Magnus Millang fik dog sit største gennembrud i rollen som ejendomsmægleren Jeppe Kaufmann eller Jeppe K. En egoistisk mand, som bryder billedet med sin sjofle humor og sin fuldkommen ligegyldige indstilling til, hvad ting koster.

Siden barndommen har Magnus Millang haft svært ved at være alvorlig. I folkeskolen fik han ekstratimer i dansk, fordi han altid lavede for meget fis. Han har altid haft svært ved at koncentrere sig, men fandt hurtigt ud af, at det med skuespil og at få folk til at grine, var lige ham.

Som 23-årig blev Magnus Millang runner på en reklame- og spillefilm og søgte senere ind på Filmskolen, men fik desværre afslag. Drømmen for Magnus Millang var at blive instruktør, men i stedet endte han i afmagt foran kameraet under en sketch på ”Brian Mørk Show”. Siden da har Magnus Millangs karriere kørt på skinner.

I dag kan Magnus Millang skrive både skuespiller, komiker, instruktør og manuskriptforfatter på CV’et. I 2014 vandt han sammen med Martin Høgsted prisen som Årets Komiker ved Zulu Comedy Galla. Magnus Millang har spillet med i film som ”Dan Dream”, ”Kollektivet” og ”Kvinden i buret”. I 2017 instruerede han og skrev manuskriptet til filmen ”Kein Problem”, som blev nomineret til ekko shortlist Award 2017 for bedste manuskript.

Magnus Millang er en mand med mange talenter og uden tvivl en kæmpe succes. Han kan bookes til din fest, hvor han stensikkert vil levere et show i topniveau.

Book Magnus Millang hos XE

Book Magnus Millang direkte ved Xclusive Entertainment på tlf. +45 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på siden. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Oplev denne fantastiske kunstner før alle andre – vi hjælper dig til en veludført oplevelse.

Forespørg her

Music moves people

Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne / Ørsted

Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

Henrik Fleron / DSV

Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

Kundeoplevelser

Nyheder og goodies

Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.