Stand-up | 2 minutters læsning

Ruben Søltoft turnerer med nyt show

Ruben Søltoft tager til efteråret på Danmarksturne med sit nye show Ting Fra Min Mund

Den søde, charmerende og ikke mindst sjove komiker, Ruben Søltoft, skal til efteråret på turne med sit nye onemanshow Ting Fra Min Mund. Ruben Søltoft er mere klar end klar, til endnu en gang at levere et show i verdensklasse. Ruben Søltoft er kendt som manden, hvis hjerne måske er mere krøllet end hans hår, så der bliver ingen tvivl om at hans nye onemanshow, nok skal blive en oplevelse man sent glemmer.

Ting Fra Min Mund er en efterfølger til Ruben Søltofts første onemanshow Mit Hoved fra 2015. Mit hoved blev modtaget rigtig positivt af både publikum og anmeldere. Anmelderne mente at den unge komiker var imponerende dygtig, til trods for at det var hans første show. Ruben Søltoft er nu klar til at rejse Danmark rundt igen, med sin excentriske humor og mimik.

Ruben Søltoft er sjovt nok blevet ældre siden hans sidste onemanshow og det betyder også, at det vil være en mere voksen Ruben Søltoft, der går på scenen til efteråret. Ting Fra Min Mund vil tage udgangspunkt i Ruben Søltofts liv og om at passe ind i dagens Danmark, når man ikke er som alle andre. Ruben drager sine egne personlige erfaringer fra hverdagen med ind i sit show, hvor intet er til at forudse. Selvom Ruben Søltoft er blevet ældre, men det betyder ikke at han er blevet mindre fjantet.

 

Book Ruben Søltoft

Book Ruben Søltoft direkte ved Xclusive Entertainment på tlf. +45 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Forespørg her

Music moves people

Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne / Ørsted

Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

Henrik Fleron / DSV

Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

Kundeoplevelser

Nyheder og goodies

Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.