Nicklas Sahl Booking

Book Nicklas Sahl her - Nyeste stjerne i dansk pop

Nicklas Sahl er strøget ind som et af de helt nye lysende håb på den danske popscene. Med hits som ”Planets” og ”New Eyes” har du helt sikkert hørt hans stemme. New Eyes gik guld med 10 millioner streams inklusiv 1 million streams i USA. Debutsinglen ”Hero” udsendte han i 2018, så det er splinternyt talent, der nu er mulighed for at opleve til dit næste arrangement. Sangen blev valgt som P3’s Uundgåelige, og den efterfølgende EP fik 5 stjerner af Gaffa. Der er ingen tvivl om, at han er på vej mod stjernerne med den klareste stemme og det rolige gemyt.

Sindig jyde med fantastisk popmusik

Nicklas Sahl er en sindig jyde opvokset i Hadsten, og det lyser ud af både optræden og musik. Han er ydmyg, imødekommende og nærværende. Med sin guitar i armene spreder han ren kærlighed til ørene i en intim setting. Han åbnede bøgescenen på Smukfest i 2018, og i 2019 spillede han til Musik i Lejet.

Vilde med den unge popcharmør

Nicklas Sahl har udgivet én EP ”Planets”. I forbindelse med Record Store Day udsendte han EP’en som vinyl inklusiv en række ekstra sange. I 2019 har han været på en omfattende Danmarksturné hele vejen fra Sønderborg til Birkerød. Udlandet har også allerede fået øjnene op for den unge popcharmør fra Hadsten. I forbindelse med sin turné i Danmark i 2019 var han forbi Oslo. I 2020 spiller han også flere internationale arrangementer bl.a. koncerter i Köln, Berlin og Hamborg.

Bookes som:

Forespørg på Nicklas Sahl

Send en uforpligtende forespørgsel på Nicklas Sahl og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Nicklas Sahl var fremragende, og alle var helt vilde med ham. Han har jo vanvittig gode sange, men er samtidig en charmerende begavet fyr som kommer langt.

  Brian Mikkelsen / Dansk Erhverv

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.