Book Hjalmer

Book Hjalmer her

Hjalmer er intens, hjertevarm og publikumsnærvær. Særligt sidstnævnte er han kendt for, når han går på scenen med sin bløde pop. Det har blandt andet ført til en nominering i kategorien ”Årets Nye Danske Livenavn” til Danish Music Awards 2019. Han er en helstøbt version af den klassiske singer/songwriter. Han leverer musikalske hits i særklaasse og veksler mellem uskyldig charme og hjerteknuser. Hjalmer optræder som solist og vil give en nærværende og smittende liveoplevelse.

Publikumstække

Hjalmers karriere startede i 2017, da han udgav singlen ”Hvis du går”. Siden da har han spillet udsolgte koncerter og på både Roskilde Festival og Smukfest. Midt i det hele udkom i 2019 det fulde debutalbum ”Midt I En Drøm Eller Noget Der Ligner”. Albummet indeholder blomstrende ballader om håb, kærlighed og vilje. Han spiller ligeledes nummeret ”Kongespil”, der var titelsangen til DR’s julekalender 2019 ’Tinka og Kongespillet’. Musikken trækker unægtelige tråde til sin far Kim Larsens musik. Samtidig er det en helt særlig oplevelse, og han besidder et publikumstække, der rækker langt ud over de få år, han har været på den danske musikscene. Han er et upcoming navn, og der er meget mere i vente fra den unge odenseaner.

Bookes som:

Forespørg på Hjalmer

Send en uforpligtende forespørgsel på Hjalmer og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.