karl william live

Karl William live

Book Karl William her

Karl William er en af de nye, danske stjerner med pop og hip-hop i ærmet. Han har fra dag ét begejstrede både anmeldere og lyttere med sin EP "Døende" fra 2014. GAFFA og Soundvenue gav begge EP-udgivelsen fire stjerner. Musikken er båret af den silkebløde stemme, og århusianeren synger om kærlighed og break-ups. Han leverer fængende pop og ærlige tekster om livet og ikke mindst den altoverskyggende kærlighed, der forblænder i sin tilstedeværelse og larmer i sit fravær. Du har helt sikkert hørt numre som "Blind Igen" eller "Samme Vej" med Burhan G.

Prisvindende komet

I 2015 udkom debutlambummet "Placebo", der også blev modtaget med stor anmelderros. Bl.a. med 5 stjerner af GAFFA. I kølvandet på albummet blev han også tildelt prisen P3 Talentet for sin stærke debut, ligesom han fik P3 Prisen samme år. Siden er det blevet til endnu et fuldt album og to EP'er, og han synger sig nummer efter nummer ind i hjerterne på danskerne. Også på livefronten har den unge århusianer leveret store resultater på rekordtid - han har både spillet på Smukfest, Musik i Lejet og Roskilde Festival.

Karl William leverer dansk alternativ pop og hip-hop af den slags, der kan løfte ethvert arrangement - også dit.

Bookes som:

Forespørg på Karl William

Send en uforpligtende forespørgsel på Karl William og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.