Mags Booking

Book Mags her

Mags er Danmarks helt store nye pophåb. I 2019 udgav hun sin debutsingle, og derfra er det gået mere end stærkt for Danmarks store pophåb. Debutsinglen var den ørehængende "you’re in his bed, i’m in his head". Hendes mest spillede single er "Never Really Liked Your Friends", som sikkert de fleste har sunget med på. Med ærlig, elektronisk og typisk skandinavisk pop af høj kvalitet bliver du ikke skuffet med Mags til dit arrangement. Hun er blevet sammenlignet med sangerinder som Mø og Zara Larsson.

Selvbiografisk og ærlig musik

Hendes' musik er selvbiografisk og handler fx om brud, ekskærestens dumme venner, en affære i en hotel-lobby og om at føle sin uncool, der præsenteres, når hun går på scenen. "Jeg synes, at noget af det mest magiske ved sangskrivning er friheden til at vælge lige præcis, hvordan man vil tackle en given situation. Jeg kan føle mig ret afmagtet nogle gange, men lige så snart, jeg får det ud i en sang, føler jeg, at jeg har taget kontrollen tilbage over situationen" siger hun om sine egne sange.

24-årige Margrethe begyndte at spille musik allerede som 14-årig. Hun hev guitaren frem og begyndte at spille for venner, og i USA blev navnet så til Mags. Sammen med adskillige singler og EP'en "Conversations I've had with myself" er det også blevet til flere koncerter bl.a. Grim og Spot.

Foto: Julie Skogen

Bookes som:

Forespørg på Mags

Send en uforpligtende forespørgsel på Mags og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.