Stand-up | 2 minutters læsning

Christian Fuhlendorff Går Over I Historien II

Christian Fuhlendorff er klar til at levere anden del af “Går Over I Historien”.

Christian Fuhlendorff rejser endnu engang hele Danmark rundt. Denne gang for at levere anden del af showet “Går Over I Historien”. Derfor er det jo passende at det nye show hedder “Går Over I Historien II”. Christian Fuhlendorff har fået store roser for første del af showet. Derfor mere end klar til at gribe mikrofonen igen, når andet show skal fyres af på en Danmarksturne. Går Over I Historien II handler om verdenshistorien, fortalt på et niveau, hvor alle kan være med.

Christian Fuhlendorff pryder den danske standup-scene med sit altid kvikke tempo og skarpe timing. Går Over I Historien blev skabt ud fra datteren Mikalas spørgsmål til sin far: ”Far, har du altid været her?”. Fuhlendorff har siden den dag ihærdigt forsøgt at sætte sig ind i verdenshistorien. Det er så endt ud i to shows, da verdenshistorien aldrig vil kunne nå at blive fortalt på blot et show.

Hvordan man kan fortælle hele verdenshistorien, så selv ens datter kan forstå det, det kan man her få et bud på. Christian Fuhlendorff tager os med igennem anden del af verdenshistorien med en fremgangsmåde, som verdenshistorien aldrig er blevet fortalt på før. Glæd dig til anekdoter og livsstilstips, som de vilde historikere har glemt at få skrevet ned. Det bliver stensikkert en hyldende morsom, underholdende og historisk aften.

Book Christian Fuhlendorff hos XE

Book Christian Fuhlendorff direkte ved Xclusive Entertainment på tlf. +45 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på siden. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Oplev denne fantastiske kunstner før alle andre – vi hjælper dig til en veludført oplevelse.

Forespørg her

Music moves people

Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne / Ørsted

Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

Henrik Fleron / DSV

Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

Kundeoplevelser

Nyheder og goodies

Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.