Musik | 2 minutters læsning

Thomas Helmig spiller åbningskoncert til Aarhus Festuge

Danmarks mest kendte århusianske musiker, Thomas Helmig, indtager scenen ved Aarhus Festuges uofficielle åbningskoncert.

Aarhus Festuge er en kæmpe kulturfestival, som holdes den sidste weekend i august og ti dage frem. Festugen emmer af tonsvis og for det meste gratis koncerter, diverse kunstinstallationer rundt omkring i byen, danse- og teaterforestillinger og madboder. Den officielle åbning af Aarhus Festuge 2018 er den 31. august, men for underholdningens skyld åbnes Festugen med en uofficiel åbningskoncert torsdag den 30. august med selveste Thomas Helmig.

Thomas Helmig spiller en udendørskoncert i Byparken mellem Aarhus Rådhus og Musikhuset. Det tør siges at Helmig er på hjemmebane, når han går på scenen med sit band til Aarhus Festuge. Under koncerten vil der dog komme en overraskelse, for Thomas Helmig tager en hemmelig gæst med på scenen. Hvem denne hemmelige skikkelse er, vil først blive offentliggjort under selve koncerten.

Den uofficielle åbningskoncert har fået navnet ”I godt selskab”, og Thomas Helmig ser frem til et brag af en fest.

– Jeg kommer med mit fantastiske band og nogle gamle venner. Jeg tager også nogle helt nye venner med, og jeg glæder mig helt vildt til at stå midt i Aarhus, midt i min by, midt i det hele, sammen med publikum og spille Festugen i gang – i godt selskab.

Thomas Helmig er kendt for at give fantastiske koncerter, og især på hjemmebanen i Aarhus plejer han at give den ekstra gas. I 2014 ved Aarhus Festuges 50 års Jubilæum, spillede Helmig hele Mindeparken op iført et sølvfarvet jakkesæt. Her endte koncerten både i fællessang og kæmpe jubelbrøl. Thomas Helmig har leveret hit på hit, og mon ikke vi godt kan regne med en kæmpe fest til den uoffcielle åbningskoncert af Aarhus Festuge 2018.

Forespørg her

Music moves people

Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne / Ørsted

Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

Henrik Fleron / DSV

Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

Kundeoplevelser

Nyheder og goodies

Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.