Band Musik | 2 minutters læsning

Scarlet Pleasure brager frem på den danske musikscene

Scarlet Pleasure forkæler sit publikum med en original genreblanding lige fra helt smooth popmusik til vildere R&B-rock hits.

Siden 8. klasse har musiktrioen, som består af forsanger Emil Goll, trommesalger Joachim Dencker og Bassist Alexander Malone, jammet sammen og siden er de blevet til musikgruppen Scarlet Pleasure. Gruppens musikalske talenter indenfor bl.a. pop og R&B, vækker stor begejstring hos enhver musikelsker. 90’er stilen har indtrådt den danske scene. Med afbleget hår, midterskilning og forvaskede jeans, er Scarlet Pleasure for alvor blevet en kæmpe succes indenfor dansk musik.

Scarlet Pleasure er i dag et af de største navne og mest spillede band i radioen. I det store popunivers står de bag hits som ”Good Together”, ”Deja Vu” og ”Limbo”, der alle røg i top på de danske hitlister. Den charmerende forsanger Emil Goll har med sin ydmyghed en enestående evne til at få publikum med sig hele vejen. Uanset om de tre drenge leverer vilde dansenumre eller A Capella vil den musiske fornøjelse ingen ende tage. Scarlet Pleasure er uden tvivl et musiktrio, som kan give enhver fest en oplevelse udover det sædvanlige.

Brager frem på den danske musikscene

Bandet er vokset sig kæmpe store siden deres første single ”Windy” tilbage i 2014, ramte P3s Uundgåelige og blev det femte mest spillede nummer på P3 og P4. Siden da har Scarlet Pleasure vundet priser som ”Årets Danske Gruppe” og ”Årets Danske Hit” (”Deja Vu”) ved Danish Music Awards 2017. Gruppens popularitet stiger og farenskaren vokser.

Scarlet Pleasure har uden tvivl markeret sig som absolutte favoritter indenfor dansk musik. Albummet “Youth Is Wasted On the Young” fik fantastiske anmeldelser og førte senere til gruppens hidtil bedste og totalt udsolgte sommerturné. Siden har Scarlet Pleasure optrådt på Roskilde Festivals Orange Scene, med fremragende lyd og sceneshow  bragede de igennem og fik samlet store roser fra anmelderne.

Book Scarlet Pleasure hos XE

Book Scarlet Pleasure direkte ved Xclusive Entertainment på tlf. +45 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på siden. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Oplev denne fantastiske kunstner før alle andre – vi hjælper dig til en veludført oplevelse.

Forespørg her

Music moves people

Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne / Ørsted

Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

Henrik Fleron / DSV

Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

Kundeoplevelser

Nyheder og goodies

Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.