Events | 2 minutters læsning

DMA 2016: Medina vinder prestigefulde Ærespris

Den populære sangerinde, Medina, kunne lørdag aften lade sig hylde på scenen ved DMA 2016 (Danish Music Awards red.).

Aftenens mest prestigefulde pris, Danish Music Awards’ Ærespris, blev givet til en meget rørt sangerinde.

Medina, der står bag hits som “Kun for mig” og “Ensom”, har i et årti fået danskerne til at synge med på sine danske popsange, der ofte handler om følelser. Det kom også til udtryk i begrundelsen for hvorfor det netop var Medina der vandt Æresprisen:

“Det kræver et særligt talent at kunne åbenbare storheden i de simple følelser for os andre. Og det kræver hårdt arbejde gang på gang og hit på hit – igennem et årti – at kunne tage os med helt ind i dine sange.”

Tredjeyngste modtager af Æresprisen

Sangerinden kan nu indskrive sig som den tredjeyngste modtager af Æresprisen, og netop hendes unge alder er hvad der gør denne pris endnu mere speciel. Prisen bliver ellers som regel givet til kunstnere med flere årtiers karriere bag sig, eksempelvis Gasolin’, Gnags, C.V. Jørgensen, D-A-D og sidste år Tim Christensen for blot at nævne få store artister. Her er hvad Medina selv mente om at modtage Æresprisen:

“Prisen gør, at jeg kan modbevise dem, der gerne vil pille mig fra hinanden, og sige til dem “Se, jeg er faktisk god, og jeg har faktisk gjort en forskel, for ellers ville jeg ikke få sådan en pris her”, (…) Jeg synes, prisen giver mig styrke og lærer mig, at jeg skal være stærkere uden det, medierne gør ved mig. Jeg laver bare musik. Det er det eneste, jeg gør, og jeg gør det så godt, jeg kan.”

Adskillige DMA priser på CV’et

Hun har før vundet adskillige priser ved Danish Music Awards, blandt andet prisen som ’Årets danske kvindelige kunstner’, ’Årets nye danske navn’, ’Årets danske sangskriver’, ’Årets danske artist’ for bare at nævne et par, men Æresprisen må helt klart være den fornemmeste pris Medina kan skrive på sit allerede flotte CV.

Du kan læse mere om medina på hendes profil.

Det er ligeledes muligt at booke Medina direkte ved Xclusive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel på Medinas profil.

Forespørg her

Music moves people

Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne / Ørsted

Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

Henrik Fleron / DSV

Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

Kundeoplevelser

Nyheder og goodies

Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.