kwamie-liv-booking

Kwamie Liv Booking

Book Kwamie Liv her - Kometkarriere med R&B og elektronisk musik

Med over 10 millioner afspilninger på Spotify har Kwamie Liv bevist, at hun besidder tidens klang og lyd. Hendes ned-tempo og intime sange som 'Follow You' og '5AM' var startskuddet til en kometkarriere. Lad dig ikke narre af den skrøbelige skikkelse. Med en blanding af seduktive elektroniske lyde og R&B musik, indfanger hun dig fra start til slut. Kwamie Livs unikke lyd kan sammenlignes med The Weekends Burial beats og lyde i bandets tidlige dage.

R&B inspireret af de største sangere

Hendes musik kommer tilsyneladende fra hele verdenen, med en drømmende klang, der minder om Lana Del Rey eller Amy Winehouse, og sætter sig på nethinden. Der er ingen tvivl om, at Kwamie er et af fremtidens helt store internationale stjerner. Du har muligheden for at få den fantastiske stemme direkte til dit arrangement. Der er ingen tvivl om, at Kwamie Liv som solist, vil tryllebinde publikum og løfte dit arrangement.

Bookes som:

Forespørg på Kwamie Liv

Send en uforpligtende forespørgsel på Kwamie Liv og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.

  notification Vi holder sommerferie til d. 30.07.2024 / Send din forespørgsel, så besvarer vi når vi er retur.