Suspekt Booking

Book Suspekt her

Suspekt er uundgåelige i dansk hip hop. Suspekt ved du, hvor du har. Musikken er mørk og intens, sproget er beskidt, og festen er stensikker. Med Suspekt som underholdning til din fest, kommer hits i bunkevis. Du kender helt sikkert numre som ”S.U.S.P.E.K.T”, ”Proletar (hvor jeg står)” og ”Sut den op fra slap”. Det er blot få blandt mange hits, der har limet sig fast til den danske bevidsthed og slår igennem i dag, når Orgi-E, Bai-D og Rune Rask går på scenen. Med gruppen til dit arrangement er der garanti for hiphop af højeste kvalitet fra et af de mest anerkendte danske navne.

Toppen af dansk hip hop

Seks studiealbums, 2 platincertificeringer og 3 guldcertificeringer, har manifesteret gruppen som toppen af genren. De høster gang på gang roser og stjernespækkede anmeldelser, både for musikken og for koncerterne. Suspekt udgav deres seneste album ”100% Jesus” i 2017, som fik seks ud af seks mulige stjerner af anmeldelserne. I forbindelse med albummet spillede de tre fuldstændig udsolgte koncerter på nogle af Danmarks største spillesteder.

Gruppen har også indspillet flere samarbejder med andre kunstnere, som demonstrerer dens enorme musikalitet. Suspekt har både arbejdet sammen med Shaka Loveless, Lukas Graham og L.O.C på enkelte numre. Bandets fjerde album indeholdt fire numre med det tjekkiske symfoniorkester indspillet i Prag, og Tina Dickow synger også på et af numrene.

Bookes som:

Forespørg på Suspekt

Send en uforpligtende forespørgsel på Suspekt og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.