Drew Sycamore booking

Årets Danske Solist og power kvinden Drew Sycamore

Med de ørehængende hits 45 Fahrenheit Girl, I Wanna Be Dancing og Take It Back, er den dansk/walisiske sangerinde Drew Sycamore strøget ind på danskernes playlister. Hun har gjort sig bemærket med sin unikke stemme og hun kan få enhver ud på dansegulvet. Så står du og skal bruge en artist, der kan tænde festen, er hun et fantastisk bud. Hun har udgivet flere succesfulde hits. I 2021 storhittede hun med 45 Fahrenheit Girl. En sang der sikrede hende prisen for Årets Radiohit ved Danish Music Award 2021. Samtidig løb hun også med prisen som Årets Danske Solist.

I 2021 vandt hun også P3-Prisen ved den musikalske prisuddeling P3 Guld. Hun vandt prisen for hendes ”stjernekvalitet” og for at være en power woman – som det lød i motivationen bag kåringen.

Sycamore skruer op for festen

Drew leverer popmusik med sjæl og fandenivoldskhed. Som liveoptrædende drager hun sit publikum ind i musikken med den måde, hun er til stede på scenen. Med en cocktail af kendte numre, nærvær og et band i ryggen der leverer varen, vil en Drew Sycamore booking være garanti for, at der bliver skruet max op for festen.

Bookes som:

Forespørg på Drew Sycamore

Send en uforpligtende forespørgsel på Drew Sycamore og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.