martin-brygmann-booking

Martin Brygmann Booking

Book Martin Brygmann her

Multitalentet Martin Brygmann har i adskillige årtier underholdt danskerne med både film, tv, musik og komik i særklasse. Det er i kombinationen mellem komik og musik, at han for alvor træder i karakter. Derfor er han også det perfekte bud på en entertainer til dit næste arrangement.

Book Martin Brygmann som konferencier eller indslag til firmafesten

Måske kender du ham fra TV-satiren Lex & Klatten, hvor han spillede sammen med Hella Joof, Peter Frödin og Paprika Steen. Det var også gennem Lex & Klatten, at Brygmann begyndte at komponere musik. Han står bag entertainment-klassikere som ”Kom lad os gå” og ”Jeg vil i seng med de fleste”. Det er også Brygmann, der har komponeret ”Vent på mig” til Hella Joofs debutfilm ”En kort en lang”, og sangen er det mest spillede radiohit mellem 1993 og 2007. Senere er onemanshowet ”De fleste ulykker sker med lemmet” kommet til. Det blev også en stor succes, og det understreger blot hans alsidige talent og evne til at læse publikum.

Konferencier, musiker og underholder

Som entertainer kan Martin både fungere som konferencier, der professionelt og fyldt med humor styrer slagets gang. Det kan samtidig krydres med musiske indslag. Brygmann tilrettelægger programmet ud fra dine ønsker og læser publikum, så aftenen styres sikkert i mål. Sådan bliver det en fornøjelse for publikum, og så du som arrangør kan læne dig tilbage og nyde arrangementet. Det er også muligt at booke Martin Brygmann til et musikalsk underholdningsshow, fx sammen med sanger Kim Wagner eller som et comedy indslag med multikunstnere Todd, som du måske kender fra showet ”De fleste ulykker sker med lemmet.”

Bookes som:

Forespørg på Martin Brygmann

Send en uforpligtende forespørgsel på Martin Brygmann og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.