Dizzy Mizz Lizzy Booking

Dizzy Mizz Lizzy Booking

Book Dizzy Mizz Lizzy her - Rockstjernere fra ”Love is a Loser’s Game”

Dizzy Mizz Lizzy er den ultimative drengedrøm som rockstjerner på de helt store scener. Med over 30 år på den danske musikscene er gruppen en af de mest erfarne. Ny musik leverer de stadig af højeste kvalitet, og de turnerer stadig flittigt. Musikken er det ultimative rock – energisk, melodisk og samtidig lige til at synge med på. Man er aldrig i tvivl, når det er et Dizzy-nummer. Du kan få en helt særlig aften til dit arrangement. De spiller både de gamle, hæderkronede hits som ”Silverflame” og ”Love Is a Loser’s Game”. Samtidig spiller de også helt ny musik fra spritnye albums med på scenen, så du får en unik musikalsk oplevelse til dit arrangement.

Den bedst sælgende rockplade nogensinde

Bandet blev dannet i 1988, og i 1994 udkom debutalbummet. Albummet har solgt 250.000 eksemplarer i Danmark og er dermed den bedste sælgende rockplade nogensinde. Albummet indeholdt flere af de største hits. Gruppen har spillet adskillige store turnéer. Fælles for alle koncerter og turnéer er en uovertruffen evne til at sælge billetter. Hver gang bandet går på scenen, er det for fulde huse, og der er ingen tvivl om gruppens eminente koncerter.

Foto: Morten Rygaard

Bookes som:

Forespørg på Dizzy Mizz Lizzy

Send en uforpligtende forespørgsel på Dizzy Mizz Lizzy og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.